Balıköy 13. Maden ve Kültür Festivali başladı

Kültür Yayın: 04 Temmuz 2017 - Salı - Güncelleme: 04.07.2017 07:50:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
6129 okunma
Google News

BALIKÖY 13. KÜLTÜR TURİZM VE MADEN FESTİVALİ

 

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesi Balıköy Beldesinde geleneksel hale gelen Kültür Turizm ve Maden Festivali bu yıl 8 gün sürecek.

Balıköy Beldesi Panayır alanında oluşturulan Balıköy festivalinin ilk gününde konuk sanatçı Oğuz Yılmaz sahne aldı.

Balıköy Belediye başkanı Ahmet Artun bu yıl geniş kapsamlı bir programla düzenledikleri etkinliklere oldukça yoğun katılım ile başladıklarını ve kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından açılış konuşması yapan Başkan Ahmet Artun, “Çevre il ve ilçelerden festivale gelen başta Harmancık Belediye Başkanımız Mustafa Çetinkaya’ya, Domaniç Belediye Başkanımız Saffet Ertürk’e ve festivale katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diyerek festivalin 8 gün boyunca devam edeceğini belirtti.

Başkan Artun ayrıca Belde olarak yapılan çalışmaları açılış konuşmasında aktardı.

Gecede Tavşanlı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Halk oyunları ekibinin gösterileri sonrası ünlü sanatçı Oğuz Yılmaz birbirinden güzel eserlerini seslendirdi.

8 gün boyunca festival kapsamında Lunapark oyun alanının da yer alacağı öğrenildi.

  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.