Bahar Şenliğinde Sağanak Yağmur

Gündem Yayın: 12 Mayıs 2012 - Cumartesi - Güncelleme: 12.05.2012 16:48:32
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 52 sn.
2874 okunma
Google News

 

TAVŞANLI Özel Yavuz Selim lisesi öğrenciler için bahar şenliği düzenledi.

 Yağmur engeline takılan şenliklerde öğrenciler hava ve su ile füze atışı yapmayı denedi. Birçok öğrencinin atışı başarılı olurken bazılarının yaptıkları deney gerçekleşmedi.

Sağanak yağmur ile yarıda kalan bahar şenliğinde öğretmen ve öğrenciler kendilerini ıslanmaktan ellerindeki çuval ve sandalyeler ile korunarak sağladı.

Okul müdürü Adem Kütükçü şenliklere ilişkin bilgiler verdi. Kütükçü, "aslında baharın acizliğine uğradık. Şenliklerle birlikte yağmurda başladı. 20 tane öğrencimiz su bidonlarından füze yaptılar. Kimya öğrencilerinin bir yarışmasıydı. Önümüzdeki günlerde de yumurta ve matematik yarışmaları yapacağız. Bunlarda ki amacımız öğrencileri doğaya çekmek ve ders stresinden uzaklaştırmak. Öğrencilerimize dersin dışında da eğitim olduğunu göstermek istedik" dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.