Avrupa Kütahyalılar Federasyonu Ziyareti

Gündem Yayın: 02 Eylül 2022 - Cuma - Güncelleme: 02.09.2022 14:58:29
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
352 okunma
Google News

Avrupa Kütahyalılar Federasyonu  Ziyareti 

 

Avrupa Kütahyalılar Federasyonu Genel Başkanı Adil Emsen, Belediye Kütahyaspor’a başarılar dilemek için Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarette konuşan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Belediye Kütahyaspor’un 2. Lig için çalışmalarını sürdürdüğünü ifade ederek, “Avrupa Kütahyalılar Federasyonu Genel Başkanı Adil Emsen, 2. Lig yolunda şampiyonluk mücadelesi veren Belediye Kütahyaspor’umuza başarılar dilemek adına, Avrupa’daki hemşehrilerimizi temsilen belediyemize ziyarete geldiler. Ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Gösterdikleri maddi ve manevi destekler içinde hemşehrilerim adına şahsına ayrıca teşekkür ediyorum. Allah nasip ederse bu yıl yoğun bir çalışma sonucunda takımımızı 2. Lige çıkartmak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Bu anlamda ilimizden, ülkemizden ve ilimiz adına yurt dışında bizleri temsil eden hemşehrilerimizden başta dua olmak üzere maddi ve manevi desteklerini bekliyoruz. Bu takım Kütahya’nın markası. İnşallah hak ettiği yere bu mücadele sonucunda gelecek. Bugünün anısına başkanımıza Belediye Kütahyaspor forması, atkısı ve şampiyonluk bayrağımızı hediye edeceğiz” dedi.

Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Erdoğan Çolak konuşmasında Emsen’e, kulüp ve taraftarlar adına teşekkür etti. Çolak, “Gelecek sezon Kütahya’ya geldiğinizde şampiyonluk kutlamalarını beraber yapmak istiyoruz. Destekleriniz için teşekkür ederim” dedi.

Spordan sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı ise; “Avrupa’daki 150 bin Kütahyalı hemşehrilerimiz adına kendisine burada kulübümüzün hediyelerini takdim edeceğiz. Kulüp başkanımızın da belirttiği gibi gelecek yıl kendilerini 2. Lig takımı olarak ağırlamak istiyoruz” dedi.

Yapılan konuşmalarında ardından Federasyon başkanı Emsen’e Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Belediye Kütahyaspor atkısı, Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı forma ve kulüp başkanı Erdoğan Çolak ise şampiyonluk bayrağını hediye etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.