Aşiyan Ajans Koordinatörü Ahmet Yılmaz hemşehrilerimizi tanıtıyor

Gündem Yayın: 24 Eylül 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 24.09.2022 09:31:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
860 okunma
Google News

 Aşiyan Ajans Koordinatörü Ahmet Yılmaz hemşehrilerimizi tanıtıyor

Aşiyan Ajans Koordinatörü Ahmet Yılmaz yine bir ilke imza atarak Kütahya'dan yetişen hemşehrilerimizi kaleme alıyor. 

Ahmet Yılmaz yaptığı bu çalışmaları ve öncesini şu şekilde değerlendirdi; 

  "Aşiyan Ajans olarak 2009 yılında Kütahya merkezde başlamış olduğumuz organizasyonlar ile ses getiren birçok etkinliğe imza attık. 
Büyük bir teveccühe mazhar olan etkinliklerimizi, Kütahyamızın gelişmesi ve güzel ilimize her alanda katma değer sağlayacağı düşüncesiyle 2015 yılı itibarı ile Ankara’ya da taşıdık.
Ankara’da gerçekleştirdiğimiz çeşitli organizasyonlar vesilesiyle, Kütahyalı hemşehrilerimizin birbiriyle tanışmasını, iletişimlerinin ve aralarındaki bağların güçlenmesine katkı sunmayı amaçladık. 
Aşiyan Ajans Koordinatörü olarak uzun süredir gerçekleştirdiğim etkinlikler vesilesiyle tanıştığımız, irtibatımızı güçlendirdiğimiz kıymetli hemşehrilerimizi siz değerli dostlarımıza, okurlarımıza tanıtmayı arzu etmekteyim.
“Kütahyalı Hemşehrilerimizi Tanıyalım” başlığı ile çok yakında bu çalışmayı sizlerle paylaşacağım."

                                        

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.