Altın Kalpli Aileler Gecesi

TUNA İŞLEYEN - GÖRÜNTÜLÜ

Gündem Yayın: 10 Şubat 2022 - Perşembe - Güncelleme: 10.02.2022 11:05:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
871 okunma
Google News

 Altın Kalpli Aileler Gecesi

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, Kütahya Koruyucu Aile Derneği, Devlet koruması altında büyüyen çocuklara koruyucu aile olan ailelere ve koruyucu aile yanında büyüyen çocuklara anlamlı bir gece düzenledi.
2017 yılında Tavşanlı'da kurulan Kütahya Koruyucu Aile Derneği (KÜKAD)  Levent Düğün Salonu'nda aileler ve çocuklar için etkinlik düzenledi.

KÜKAD Başkanı Yasemin Çavdar, "Her çocuğun sevgi dolu bir ailesi olsun, kurumlarda büyümek kaderleri olmasın diye, ilçemiz Tavşanlı'da kurulan Kütahya Koruyucu Aile Derneği tarafından düzenlenen " Altın Kalpli Aileler Gecesi" nde koruyucu ailelerimiz, aday ailelerimiz, çocuklarımız doyasıya eğlendi. Üç farklı grup vardı bu gecede; koruyucu aile olan kişiler ve çocukları, aday olan çocuksuz aileler ve biyolojik çocukları olan aileler. Yüzleri gülmeyen, diğer ailelere ve çocuklara imrenerek bakan aday aileler, kurumdan aile yanına yerleşen çocuklara bakarak Rabbim inşaallah bize de böyle bir evlat nasip etsin inşaallah" diyerek mutluluğunu dile getirdi.  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.