Akıncılarspor top başı yaptı

Spor Yayın: 16 Ağustos 2022 - Salı - Güncelleme: 16.08.2022 10:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
593 okunma
Google News

 

1xbit giriş

Akıncılarspor top başı yaptı

 

Tuna İşleyen   - Görüntülü

Kütahya Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Akıncılarspor top başı yaptı.

Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Akıncılarspor Karakova sahalarında top başı yaptı.

 

Kulüp başkanı Murat Gül, Genel Kaptan Mehmet Kolay ve yönetim Kurulu üyeleri  ile futbolcuların katılımı ile sezon açılışı gerçekleşti.

Açılış sonrası gazetemize konuşan Teknik Direktör  Serdar Uykun birlikte aynı ligde mücadele edecekleri diğer Tavşanlı takımlarını da kadrolarını da iyi bildiklerini ifade ederken , “ Tavşanlı ilçesini, futbolunu daha önceden de iyi biliyorum. Şu çok önemli ki üç tane takım Bölgesel Amatör Ligde ve Türkiye’de bir ikincisi İnegöl’de var. Rakiplerimizin de durumunu kadrolarını iyi biliyoruz, onlar da bizim kadromuzu iyi biliyorlardır. Güzel bir sezon geçmesini temenni ediyoruz. Hedefli bir takım ile çalışıyoruz. Yaklaşık 10 günlük bir kamp sürecimiz var ve bunu iyi değerlendirmeyi düşünüyoruz.” dedi. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.