Ak Parti Tavşanlı Gençlik Kollarından Mesaj

Siyaset Yayın: 14 Haziran 2018 - Perşembe - Güncelleme: 14.06.2018 11:49:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2885 okunma
Google News

”Karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörünün en yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
•AK Parti Tavşanlı Gençlik Kolları olarak her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan ayında da, şehit ailelerini, gazilerimizi, kimsesizleri yalnız bırakmadık, teyzelerimiz amcalarımız ile birlikte iftar sofralarında buluştuk ve ev ziyaretleri gerçekleştirdik, yardımlaşmanın ve paylaşmanın en güzel örneklerini yaşadık.
•Değerli Büyüklerim kıymetli genç kardeşlerim hep birlikte elele mutlu yarınlar adına 24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek olan, Cumhurbaşkanı ve 27.Dönem Milletvekili Genel seçimi için Bu mübarek ay içerisinde Teşkilat olarak her gönüle dokunmaya her kapıyı çalmaya her eli sıkmaya çalıştık.
•Kıymetli Tavşanlı Halkımızdan, Hem kurucu liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a hem de onu parlamento da destekleyecek güçlü bir Ak Parti kadrosu için çok değerli 5 Milletvekili Adayımıza Destek ve dualarınızı beklıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Aziz milletimizin ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlar, Dünyanın birçok yerinde zulme uğrayan ve demokrasi mücadelesi veren kardeşlerimizin haklı mücadelelerini muzafferiyet ile taçlandırıp; barış, huzur ve mutluluk içinde yaşanmasını Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum.
hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum” 
Ahmet Kazım Aydın
Ak partı Tavşanlı genclik kolları baskanı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.