AK Parti Tavşanlı Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi

Siyaset Yayın: 13 Ekim 2020 - Salı - Güncelleme: 13.10.2020 18:21:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2355 okunma
Google News
AK Parti Tavşanlı Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi
GÖRÜNTÜLÜ 
 
AK Parti Tavşanlı Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. “Gençsin Önde Yürü, İnandığın Yolda Yürü” sloganıyla gerçekleştirilen kongrede Mevcut başkan Cihat Şayin tekrar göreve getirildi. 
Kongreye katılarak bir konuşma yapan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Türkiye’nin üstlendiği misyonun bilincinde ve bu yönde elini taşın altına koyan bir gençlik yetiştirmeliyiz. Gençliğe önderlik edecek ve yeni Türkiye yolunda rehber olacak gençler olmazsa olmazımızdır. Devletimize, milletimize, bayrağımıza bağlı yerli ve milli nesiller yetişmesi açısından gayret göstermek boynumuzun borcudur” dedi. 
 
Başkan Güler, Cihat Şayin ve yeni yönetim kuruluna başarılar diledi. 
Kongrede AK Parti Gençlik Kolları MKYK Üyesi Yusuf İbiş, AK Parti İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, Kütahya Milletvekili İshak Gazel, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Bilal Kıyak, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Batur ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cihat Şayin de birer konuşma yaptı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.