LİNYİTSPOR YAZ OKULUNDA BELGELER VERİLDİ

TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR YAZ OKULU SONA ERDİ

Spor Yayın: 04 Ağustos 2013 - Pazar - Güncelleme: 04.08.2013 17:07:11
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
3070 okunma
Google News

 

 

TKİ Tavşanlı Linyitspor’un 17 Haziran tarihinde başlayan yaz futbol okulu sona erdi.

Ailelerin de büyük ilgi gösterdiği , TKİ Tavşanlı Linyitspor kulübünün  düzenlediği yaz futbol okuluna 185 öğrenci katıldı.

Antrenörler Fatih Akdemir ve Hakan Aygören’in çalıştırdığı futbol sevdalısı öğrenciler Yaz okulunun tamamlanması ile düzenlenen törenle belgelerini aldılar.

Törene TKİ Tavşanlı Linyitspor alt yapı sorumlusu İlkay Güre , yöneticilerden Kenan Ayaz, alt yapı antrenörlerinden İzzet Köktaş ve Ahmet Demiralp de katıldı.

Tören sonrası Antrenörlerden  Fatih Akdemir; “  TKİ Tavşanlı Linyitspor Yaz futbol okuluna 17 Haziran 2013 tarihinde başladık. Düzenlenen bu okula 185 sporcumuz katıldı. 6 grup şeklinde yaptığımız yaz futbol okulu bugün itibari ile belgelerin takdim edilmesi ile sona erdi. “

Antrenörlerden Hakan Aygören ise “Her yaş grubundan hafta da 3 antrenman gerçekleştirildi. Ramazan ayında da çalışmalara ara verilmeden devam edildi. Başarı ile yaz futbol okulunu tamamladık. Okullar açıldıktan sonra da başarılı öğrencilerle 1 yıl boyunca futbol okulu olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. “ dedi.

  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.