90. Kan Bağışı ile Adeta Kan Bankası

Tuna İşleyen GÖRÜNTÜLÜ

Sağlık Yayın: 02 Mart 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 02.03.2022 12:24:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1374 okunma
Google News

90. Kan Bağışı ile Adeta Kan Bankası

 

 

90. Kan Bağışı ile Adeta Kan Bankası

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Türk Kızılay'ına 90. Kan bağışını yapan Doktor Kerem Keskin'e teşekkür belgesi.

Tavşanlı ilçesinde 90. kan bağışını yapan Uzman Doktor Kerem Keskin'e Kızılay Tavşanlı Şubesi tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Kütahya Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Doktor Mahmut Ulusoy, "Doktor Kerem Keskin bizlerin eski bağışçıları. Sağolsun kendisi 90 kez kan bağışı yaptı. Burada teşekkür belgesini kan bağışında gösterdiği duyarlılıktan dolayı ve başka kişilere teşvik amaçlı veriyoruz. Kendisine kanları kullanan vatandaşlarımız adına ve Kızılay adına teşekkür ediyoruz" dedi.

Uzm. Dr. Kerem Keskin, " Kızılay'ın beni böyle güzel bir şekilde onure etmesi beni mutlu etti. Benim için güzel bir an. Bu tür haberler toplumda duyarlılığın artmasına katkı sunuyor. Ayrıca  ben kan bağışında bulunan sağlık camiası adına da burada bulunuyorum. O nedenle kan bağışında bulunan tüm sağlık çalışanlarımıza da teşekkür ediyorum. Ayrıca hiç bir beklentisi olmadan kan bağışında bulunan herkese minnetimi ifade etmek istiyorum. Benim için bu bir misyon ve 18 yaşımdan bu yana bu çalışmayı yürütüyorum. Benim için koşulsuz kutsal bir göreve ve sağlığım el verdiği sürece bağışta bulunmaya devam edeceğimi görev olarak addediyorum. Teşekkür ediyorum." 

Kızılay Tavşanlı Şube Başkanı Mümtaz Serdaroğlu, " Ben de burada bulunan Doktor Mahmut Ulusoy Beyefendiye ve doktor Kerem beyefendiye çok teşekkür ediyorum. Ben artık kan bağışçısı değil adeta kan bankası olarak bakıyorum. Biz burada sadece tüm hastalar adına aracıyız vesileyiz. Her ikisine de teşekkür ederiz"

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.