800 AİLEYE GIDA YARDIMI YAPILDI

Gündem Yayın: 20 Nisan 2021 - Salı - Güncelleme: 20.04.2021 18:00:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1144 okunma
Google News

KÜTBO TARAFINDAN 800 AİLEYE GIDA YARDIMI YAPILDI


Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB)  katkıları ile geleneksel hale getirdiği Ramazan ayı sosyal yardım faaliyetlerine bu yılda devam ederek ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yaptı.

KÜTBO tarafından belirlenen 800 ihtiyaç sahibi aileye dağıtılan gıda paketleri aileler tarafından memnuniyetle karşılandı. Gıda paketleri, ailelere Ticaret Borsası Yönetim ve Meclis Üyeleri tarafından bizzat teslim edildi.

Her yıl geleneksel hale getirilen gıda yardımları ile ilgili açıklama yapan KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, TOBB öncülüğünde tüm yurt genelinde Oda ve Borsaların hizmet sundukları bölgedeki ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımlarına devam edildiğini söyledi. Gültekin, “yardımlaşma ve dayanışma duygularının her zamankinden daha fazla hissedildiği bu özel ve anlamlı ayda yapılan yardımlara katkı sağlayan TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ve Yönetim Kuruluna, ayrıca ihtiyaç sahibi ailelere yardım paketlerinin ulaştırılmasındaki çalışmaları için de Borsamız Yönetim ve Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.