43haber.com Durmadan Geliştiriliyor

Kütahya ve Tavşanlıda haber kelimelerinde artık 43haber.com üst sıralarda.

Teknoloji Yayın: 16 Eylül 2014 - Salı - Güncelleme: 16.09.2014 15:57:04
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 49 sn.
5205 okunma
Google News

Sitemiz yaklaşık 2 yılı geride bıraktı. Arka planda Site çalışmasını yürüten Aytekin Eliaçık, haber bölümünde Tuna İşleyen ve sayfa editörü Hakan Kaynak çalışmalarını aralıksız devam ettirmektedir.

Habercilik sektöründe yazılı medya artık yerini yavaş yavaş internet medyaya bırakmıştır. Bu sebeple sitemiz üzerinden çoğu haber videolu yayınlanmaktadır.

Sitemiz Kütahya ve Tavşanlı ilçelerine yayın yapmakta ve haber arayıp bulmakta zorlanmaktaydı. Aytekin Eliaçık 'ın SEO üzerinde yoğun çalışmalarıyla artık googlede Tavşanlı ve Kütahya kelimelerinde birinci sırada çıkması yanında gelişmiş SEO ile haberlerimizi google üzerinden bulmak dahada kolaylaşmıştır.

Haber aramalarınızın başına tavşanlı yada kütahya yazarak yada haber başlığında geçen kelimelerin bir kaçını yazarak haberlere kolayca ulaşabilirsiniz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.