43 Farklı Ülkeden 43 Öğrenci Kütahya’yı Geziyor

Gündem Yayın: 01 Aralık 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 01.12.2021 14:03:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
784 okunma
Google News

43 Farklı Ülkeden 43 Öğrenci Kütahya’yı Geziyor sloganıyla gerçekleştirilen organizasyon kapsamında uluslararası öğrencilerin ilk durağı Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesi oldu. Fabrika yetkilileri tarafından öğrencilere üretim aşamaları ve işleyiş hakkında bilgi verildi. Sonrasında DPÜ Tavşanlı Yerleşkesi'ni ziyaret eden öğrencilere Tavşanlı MYO Müdürü Prof. Dr. İsmet Çelik, meslek Yüksekokulunun olanaklarından bahsederek okul içindeki laboratuvar ve bölümlerin   tanıtımını yaptı.

Meslek yüksekokulunun ardından, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen yemek etkinliğine katılan öğrencileri, Oda'nın Yönetimi ile bir araya geldiler. Yapılan ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Özyaşar, bu tür ziyaretlerin Tavşanlı’nın ve Kütahya’nın tanıtımına katkı sağladığını ifade etti.

Öğrenciler Tavşanlı Kaymakamlığını ziyaret ederek ilçe hakkında bilgiler aldılar. Tavşanlı Kızılay Şubesi'ni tarihi konağında ziyaret eden öğrenci grup, Kızılay gönüllüleriyle bir araya gelirken Tavşanlı'nın tarihi mimarisi hakkında da bilgi aldılar.
Sen gönderdin

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.