333 Konutun inşaatı

TOKİ'NİN ÖMERBEY'DE YAPMAYA BAŞLADIĞI 981 KONUT İÇİN YÜKLENİCİ FİRMA ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR. İŞ TAKVİMİNİN ÖNÜNDE OLDUKLARINI KAYDEDEN YETKİLİLER 2021 YILI TAMAMLANMADAN KONUTLARIN KULLANIMA HAZIR OLMASI İÇİN ÇALIŞTIKLARINI BİLDİRDİ. BU ARADA HER YIL 100 BİN KONUT PROJESİ KAPSAMINDA TAVŞANLI'YA PLANLANAN 333 DAİRENİN İHALESİ 3 KASIM'DA GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİ.

Ekonomi Yayın: 05 Ocak 2021 - Salı - Güncelleme: 05.01.2021 22:14:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1687 okunma
Google News


Tavşanlı'da Belediye Başkanı Mustafa Güler'in Ankara'da yoğun temasları sonucu TOKİ tarafından hayata geçirilen dev projede bloklar hızla yükseliyor. 96 bloğun inşaatında önemli bir yol kat eden İNTEK A.Ş firması hava şartlarınında müsade etmesiyle planlanan iş takviminin önünde bir performans sergiliyor. İnşaat alanının yakınlarına giden vatandaşlar çalışmaları heyecenla takip ederken anahtarlarını alacakları günü sabırsızlıkla bekliyor. 
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler yüklenici firma İNTEK A.Ş'nin yöneticileri ve saha sorumlularından sık sık yürütülen çalışmalar konusunda bilgiler alıyor. Başkan Mustafa Güler, sözleşmede 600 günlük bir zaman diliminden bahsedilse de firmanın hızlı çalışmasına atıfta bulunarak "İnşallah bu gidişle konutlarımız hedeflenen tarihten önce tamamlanacak. Her konuda firmamızın yanındayız ve yürütülen çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bu arada 981 konuta ilave olarak ihaleye çıkan 333 konutun inşaatı yine Ömerbey mahallemizdeki alana yapılacak. 3 Kasım'da ihale yapıldı ve yüklenici firmanın açıklanmasını bekliyoruz. İnşallah bu konutlarda kısa sürede tamamlanacaktır. Sahada çalışan tüm kardeşlerimize kolaylıklar diliyorum" diye konuştu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.