23 Nisan Coşkusu Sera Kütahya’da Doyasıya Yaşanacak!

Çocuk Yayın: 19 Nisan 2016 - Salı - Güncelleme: 19.04.2016 13:37:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4527 okunma
Google News

23 Nisan Coşkusu Sera Kütahya’da Doyasıya Yaşanacak!
23-24 Nisan tarihlerinde düzenlenecek birbirinden renkli etkinlikler ile minikler bayram coşkusunu Sera Kütahya’da doyasıya yaşayacak. Dünyada çocuklara armağan olan tek bayram 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Sera Kütahya’da unutulmaz bir şenliğe dönüşecek.
Sevimli Maskotlar Minik Dostlarıyla Buluşuyor!
Dev ormandan çıkıp gelen sevimli hayvan maskotları dostlarıyla 23-24 Nisan tarihlerinde doyasıya dans edecek, yarışmalar düzenleyecek, fotoğraflar çekinecek. Sunucu ve profesyonel animatörler eşliğinde gerçekleşecek etkinlikte bayrak yapım atölye çalışması ile çocuklar 23 Nisan’da Türk Bayrakları’nı kendi elleriyle yapacaklar.
Dünya'nın Dört Bir Yanından Misafir!
Dünya’nın her köşesinden gelen 9. Uluslararası Öğrenci Buluşması 23-24 Nisan'da Sera Kütahya'da yapılacak. Etkinlik kapsamında ülkesini temsil edecek öğrenciler ülkesini tanıtarak Sera Kütahya ziyaretçileri ile buluşacak, fotoğraflar çekinecek. Öğrenciler yöresel kıyafetlerini, yöresel yiyeceklerini ve tüm kültürlerini Sera Kütahya AVM açık otoparkında kurulacak alanda tanıtacak. 
23 Nisan’da LÖSEV için El Ele!
23-24 Nisan tarihlerinde Sera Kütahya'da satışa sunulacak oyuncaklardan elde edilen gelirler mutluluğa dönüşecek. Sera Kütahya'da satışa sunulacak Bilgi Ören Anaokulu öğrencilerin yaptıkları oyuncakların ve LÖSEV’den gelen oyuncak satışlarının gelirleri LÖSEV’e bağışlanarak, küçük destekler büyük mutluluğa dönüştürülecek.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.