18 bini aşkın öğrenci ders başı yaptı

Eğitim Yayın: 13 Eylül 2022 - Salı - Güncelleme: 13.09.2022 20:05:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
517 okunma
Google News

18 bini aşkın öğrenci ders başı yaptı 

GÖRÜNTÜLÜ

2022-2023 Eğitim ve öğretim yılı hediye takdimi ile başladı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Eğitim Öğretim yılı hediye takdimleri ile başladı.

2022-2023 Eğitim ve öğretim yılı yurt genelinde olduğu gibi Tavşanlı’da da başladı.

İçerisinde bulunduğumuz İlköğretim Haftası dolayısıyla Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın, Belediye Başkan Yardımcısı Naci Erarslan, AK Parti İlçe Başkanı Bilal Kıyak, basın mensupları ve protokol mensupları öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Şehit Halil İbrahim Öztürk İlkokulu’na giden Kaymakam Baskın, Başkan Yardımcısı Erarslan ve beraberindekiler burada düzenlenen törene katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa’nın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başlayan eğitim yılı açılış programı, öğrencilerin şiirleri ve halk oyunları gösterileri ile devam etti.

Programda ayrıca 4. sınıf öğrencileri, 1. sınıf öğrencilerine çeşitli hediyeler verdi.  

Belediye tarafından bu sene 1000 öğrencinin kırtasiye ve defter ihtiyacını karşılayacağı hediye paketlerini ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Programın sonunda; 12 Mayıs 2019 tarihinde Tunceli/Pülümür Kızılmescit mevkiinde teröristlerce icra edilen operasyon şehit düşen Şehit Jandarma Uzman Çavuş Halil İbrahim Öztürk için okul içerisinde oluşturulan şehit köşesinin açılışı yapıldı. Ayrıca açılış sonunda programa katılan davetlilere lokma ikram edildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.