Ekonomi Yayın: 13 Ocak 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 13.01.2021 11:55:16
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
1421 okunma
Google News
Tavşanlı Belediyesi, her geçen gün hizmet araçlarına yenilerini ekleyerek araç filosunu sürekli güçlendiriyor. Bu çerçevede Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğiyle alınan yeni arazözün kazasız belasız hizmet sunması için kurban kesildi.
 
 
 
 
 
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ve Başkan Yardımcısı İsmail Aka İtfaiye Amirliği’ne giderek kurban kesilen yeni aracın başında dua etti.
Başkan Güler burada yaptığı açıklamada, aracın daha önce Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara tanıtıldığını söyleyerek, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’mızın desteğiyle parkurumuza kazandırdığımız yeni aracımız yangın durumlarında kullanılabileceği gibi sulama amaçlı da hizmet verecek” dedi.
 
 
 
 
Sunulan hizmetlerin kalite ve niteliğinin artırılması amacıyla Belediye araç filosunun genişletilmesine büyük önem verdiklerini dile getiren Başkan Mustafa Güler, “Rabbim araçlarımızı kazasız belasız kullanmayı, halkımıza hayırlı bir şekilde hizmet etmeyi nasip etsin” ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.