Komedi Filmi "Cin-Si Bozuk" Gösterime Giriyor

Gündem Yayın: 06 Eylül 2019 - Cuma - Güncelleme: 06.09.2019 15:36:59
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
2776 okunma
Google News

Komedi Filmi "Cin-Si Bozuk" Gösterime Giriyor

Tavşanlı Belediyesi Kültür Sarayı'nda sinema severler için yeni bir film gösterime giriyor. Bilal Koyuncu'nun hem senaryosunu yazdığı hemde yönettiği Komedi tarzındaki Cin-si Bozuk 1 hafta gösterinde olacak. Deniz Oral, Yasin Obuz ve Erdem Baş gibi komedinin tanınmış isimlerinin rol aldığı filmi 11:00, 13:00, 15:00, 17:00, 19:00 ve 21:00 seanslarında izleyebilirsiniz.

ÖZET
Cin-si Bozuk, Onur ve arkadaşlarının yaşadığı trajik olayları konu ediyor. Onur ve Berk iki yakın arkadaştır. Onlar, her türlü zorluğun üstesinden birlikte gelmeye çalışır. Onur’un derdi olduğunu gören Berk yine arkadaşını yalnız bırakmaz. Onur, sevgilisi Bahar ile yakınlaşmaya çalışmakta ancak bunu bir türlü başaramamaktadır. Bir belgesel çekmek için kolları sıvayan ikili, işler düşündükleri gibi gitmediğinde kendilerini tahmin bile edemeyecekleri durumların içinde bulur.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.