Güçlü İşbirliği

Kütahya için işbirliği

Yaşam Yayın: 07 Ocak 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 07.01.2023 10:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
88 okunma
Google News

Kütahya’da Dijitalleşme ve Yaratıcılık Ekosisteminin Geliştirilmesi Projesi kapsamında Avrupa Birliği ve IPA (Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı) tarafından Kütahya Belediyemize verilen hibe ile yapımına başlanan merkezin inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Kütahya Belediyesi Etüd Proje Müdürlüğümüz, tasarım, Ar-Ge, inovasyon, dijitalleşme ve pazarlama alanında şehrimize katkı sağlamak amacıyla Kütahya’da Dijitalleşme ve Yaratıcılık Ekosisteminin Geliştirilmesi Projesi’ni hazırladı. Çini ve Seramik sektörünün ihtiyaçlarına yönelik olarak hazırlanan proje, Avrupa Birliği ve IPA (Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı) tarafından 77 milyon 199 bin Türk Lirası hibe almaya hak kazandı. Alınan hibeyle, Kütahya’da Dijitalleşme ve Yaratıcılık Ekosisteminin Geliştirilmesi Projesi (RAYSOP) kapsamında ilk faaliyet olarak hayata geçirilen merkezin inşaatı, Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından tüm hızıyla sürdürülüyor.

Tamamlanma aşamasına gelen merkezde, şehrimizin ekonomisine büyük katkı sağlayacak çini ve seramik sektörünün ihtiyaçlarına yönelik olarak sektör temsilcilerine tasarım, Ar-Ge, inovasyon, dijitalleşme, dış ticaret ve pazarlama gibi konularda yetkin donanımlı ekipmanlar ile destekler verilecek. Kütahya Belediyesi Etüd Proje Müdürlüğümüz, projenin yürütülmesindeki tüm süreçleri titizlikle takip ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.