Gölge Oyunlarıyla Ramazan Çoşkusu

Gölge Oyunlarıyla Ramazan Çoşkusu

Çocuk Yayın: 18 Nisan 2023 - Salı - Güncelleme: 18.04.2023 13:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
202 okunma
Google News

Tavşanlı'da İlkokullarda Gölge Oyunlarıyla Ramazan Çoşkusu

 

Tuna İşleye

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde öğrenciler Hacıvat Karagöz gölge oyunları ile buluşuyor.

 

 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro AR-GE Koordinatörlüğü  ve Tavşanlı Belediyesi Tiyatro Topluluğu iş birliği  ile ilkokul öğrencilerini Ramazan ayı coşkusunu yaşatabilmek amacıyla bir Ramazan geleneği de olan Hacivat Karagöz Gölge Oyunları ile buluşturuyor.

Özel Büro AR-GE Kordinatörü İlkay Karadaş oyunlar esnasında öğrencilerin mutluluğuna şahit olmanın görülmeye değer olduğunu belirtirken, " Gerek gölge oyunları, gerekse ikramlar ile öğrencilerin yüzlerinde tebessümü görmek oldukça güzeldi. Tavşanlı Belediyesi ve Tavşanlı Belediyesi Tiyatro Topluluğu yönetmenleri Ergün Akar ve Macit Çevikalp hocalarımıza sergilemiş oldukları gölge oyunu için teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Ramazan boyunca süren etkinliklerde, yüzlerce çocuğa ulaşılırken; öğrenciler, öğretmenler, okul yönetimleri ve veliler etkinliklerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.