Gediz Belediyesi Ilıca Termal Tatil Köyü tatilcileri bekliyor

Gediz ilçesi Termal Tatil Köyü şifalı suları yaza hazır

Turizm Yayın: 27 Mayıs 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 27.05.2023 10:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2776 okunma
Google News

Gediz Belediyesi Ilıca Termal Tatil Köyü tatilcileri bekliyor

Tuna İşleyen -  Görüntülü

 

Kütahya’nın Gediz ilçesi Termal Tatil Köyü şifalı suları, başta romatizmal hastalıklar, mide ve bağırsak rahatsızlıkları, karaciğer ve safra kesesi rahatsızlıkları, eklem ve kireçlenme rahatsızlıklarına iyi geldiği, bu sebeple şifa arayanlar tarafından büyük rağbet gördüğü belirtildi.

Gediz Ilıca Termal Tatil Köyü; Gediz’e 13 km. mesafede, Gediz - Balıkesir karayolu üzerinde, Uşak-İzmir Karayoluna 45 km mesafede, her an ulaşım imkânı olan, doğal güzellikleri ile yurdumuzun güzide bölgelerinden.

 

27 Haziran 2022 tarihinde hizmete açılan Gediz Ilıca Termal Tatil Köyü 1.Etap Projesi Kapsamında; Erkek ve kadın hamamlar,sauna, jakuzi, tuz odası, buhar odası, erkek-bayan aqua park su oyunları merkezleri, camii, restoran ve ticaret alanları ile hizmet vermeye devam ediyor.

Yapılan sıcaklık ölçümleri ile ortalama 45 - 85 derecede olan kaynar doğal su çevre birçok ilden de şifa arayanlar tarafından büyük rağbet görüyor. Bir çok hastalığa, mide ve bağırsak rahatsızlıkları, karaciğer ve safra kesesi rahatsızlıkları da iyi geldiği bilinen Gediz Ilıcaları, pandemi sonrası yaz kış hizmet vermeye devam ediyor.

Gediz Belediyesi tarafından işletmesi gerçekleştirilen Ilıca Tatil Köyü çevresi ile doğal görünümünü koruyor.

Ilıcalara şifa için gelen vatandaşlar sıcak su ile eklem ağrılarına ve kireçlenmelere iyi geldiğini ve hızlı bir iyileşim sağladığını söylediler.

Ilıcalara Aqua park su oyunları merkezleri için gelen Ali İşleyen, "Burası şifalı suları, jakuzisi, tuz odaları ile cidden güzel bir yer. Hem hamam hem Aqua parkı olunca güzel bir ortam sağlanmış burada. Gediz Belediyesine bu olanakları sağladığı için teşekkür ederiz" dedi.    

Çam ağaçlarıyla çevrili yeşil örtüsüyle, tertemiz havasıyla, güzel bir tatil için Gediz Belediyesi Ilıca Termal Tatil Köyü, yerli ve yabancı turistleri bekliyor.

 

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.