Fair Play Karikatür ve Fotoğraf Sergisi

Fair Play Karikatür ve Fotoğraf Sergisi

Gündem Yayın: 09 Aralık 2022 - Cuma - Güncelleme: 09.12.2022 12:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
580 okunma
Google News
Tavşanlı Belediyesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Tavşanlı Meslek Yüksekokulu ile Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından Üniversiteler Fair Play Kervanı Projesi kapsamında
Tavşanlı’da panel programı ile Dünya Fair Play Karikatür ve Fotoğraf Sergisi etkinliği düzenlenecek.
Tavşanlı Belediyesi'nin ev sahipliğindeki söz konusu programlara katılmak üzere ilçemize gelen TMOK Üniversiteler Fair Play Kervanı ekibi, desteklerinden ötürü Belediye Başkanı Mustafa Güler’e teşekkür ederek Fair Play komisyonu adına çeşitli hediyeler takdim etti.
Spor ve Fair Play üzerine yapılan sohbetin ardından, heyet tarafından Fair Play Kervanı hakkında Başkan Güler’e bilgiler verildi.
Belediye Başkanı Mustafa Güler, ziyaretlerinden dolayı TMOK Fair Play Kervanı ekibine teşekkür ederek, kendilerini Tavşanlı’da ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyetini ifade etti.
Ziyarete; TMOK Fair Play Komisyonu başkan yardımcıları Remzi Yılmaz ve Doç. Dr. Sevim Güllü, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Recep Cengiz, Medipol Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Gazeteci Fatih Kuşçu ile komisyon üyesi Tuğba Gider katıldı.
Ayrıca Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Dinçer, DPÜ Tavşanlı MYO Müdürü Prof. Dr. İsmet Çelik, Tavşanlı Denetimli Serbestlik Müdürü Özgür Bozat ile Öğretim Görevlisi Mustafa Çağrı Demir de ziyarete iştirak etti.
Bu arada Dünya Fair Play Karikatür ve Fotoğraf Sergisi yarın saat 09.30’da, Fair Play Üniversiteler Kervanı Paneli de saat 10.00’da Belediye Kültür Sarayı’nda gerçekleştirilecek.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.