En büyük destekçiler gönüllü gençler

En büyük destekçiler gönüllü gençler

Gündem Yayın: 07 Şubat 2023 - Salı - Güncelleme: 07.02.2023 22:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
207 okunma
Google News
Büyük deprem felaketi yaşanan ülkemizde hızla yaraların sarılması için düzenlenen kampanyanın Tavşanlı'daki en büyük destekçileri gönüllü gençler…
Hayırsever vatandaşlar tarafından Belediye Pasajı'ndaki Yardım Merkezine getirilen yardım kolileri, belediye personeli ve gönüllü gençler tarafından önce tek tek inceleniyor. Sonra tırlara yüklenerek deprem bölgesine gönderiliyor.
 
 
Sabah saat 8.30'da Yardım Merkezi'ne gelen gençler, akşam geç saatlere kadar buradan ayrılmıyor.
Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın, Belediye Başkanı Mustafa Güler ve AK Parti İlçe Başkanı Bilal Kıyak Belediye Pasajı’nda oluşturulan yardım merkezine gelerek hem yapılan yardımları inceledi hem de gençleri ziyaret etti.
Belediye Başkanı Mustafa Güler, Kaymakamlık ile birlikte oluşturulan ve koordinatörlüğünü de Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Dinçer’in üstlendiği yardım merkezindeki tüm gönüllü gençlere teşekkür etti.
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.