Eğitim Bir-Sen Tavşanlı Temsilciliği istişare toplantısı

Eğitim Bir-Sen Tavşanlı Temsilciliği istişare toplantısı

Eğitim Yayın: 25 Kasım 2022 - Cuma - Güncelleme: 25.11.2022 09:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
375 okunma
Google News

 

Eğitim Bir-Sen Tavşanlı Temsilciliği istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya Eğitim Bir-Sen il yönetimi, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve eğitim camiasından üyeler katıldı. Toplantı Ensar Vakfı Tavşanlı şube başkanı Ali Kılınç hocanın Kuran tilaveti ile başladı. 2010'de devraldığı  bayrağı 3 dönemdir taşıyan Memur-Sen Tavşanlı Temsilcisi Mesut Kocaman bu dönemde Genç Memur-Sen, Kadın Komisyonu ve STK'lar ile birlikte yapılan faaliyet ve etkinliklerin tanıtımını yaptıktan sonra bayrağı devredeceği önceki dönem Genç Memur-Sen Tavşanlı Temsilcisi Mücahit Eroğlu'nu kürsüye davet edip hediye takdiminde bulundu. Mücahit Eroğlu sorumluluklarının farkında olduklarını ve oluşturdukları yönetim ile birlikte dertli olarak gönlüne dokunulmayan tek bir üye bırakılmayacağını dile getirdi.Kurucu üyelere ve önceki dönem yönetimlerde yer almış üyelere hediye takdiminde bulunulan toplantıda Eğitim Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkan Vekili Serdar Onur ve Tavşanlı Belediye başkanı  Mustafa Güler konuşmalarında Eğitim Bir-Sen Tavşanlı Temsilciliğinin Ulusal çapta ses getiren etkinliklerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

Eğitim Bir-Sen Tavşanlı Temsilciliğinin yeni yönetiminde Mücahit Eroğlu başkanlığında Osman Yılız, Talha Kılınç, Ali Kaçar, Serdar Sekmen, Mustafa Taşdemir ve İlkay Kardaş yer alıyor. Önceki dönem yönetim, komisyonlar ve katılımcıların hatıra fotoğrafı çekimiyle devam eden istişare toplantısı görüş alışverişleri ve Tavşanlı eğitimine dair birlikte yapılabilecek faliyetlerin değerlendirilmesi ile son buldu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.