DPÜ’nün Teknofest Ankara’da kurduğu standında öğrencilerle

DPÜ’nün Teknofest Ankara’da kurduğu standında öğrencilerle

Teknoloji Yayın: 05 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 05.09.2023 17:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
733 okunma
Google News

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, DPÜ’nün Teknofest Ankara’da kurduğu standında öğrencilerle bir araya geldi.


Etimesgut Havalimanı’nda düzenlenen Teknofest Ankara’daki (DPÜ) standını Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık’la birlikte ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak’a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer Aydın eşlik etti. Ziyaret çerçevesinde akademisyen ve öğrencilerle görüşen ve çalışmaları hakkında bilgi alan Rektör Kızıltoprak, Üniversiteyi ve Kütahya’yı dünyanın en büyük havacılık ve teknoloji fuarında temsil eden öğrencileri ve akademisyenleri tebrik ederek baklava ikramında bulundu. Alandaki şampiyon takımlar KARANDA İHA ve DUSCART ile YAZTEM RothDevelopers’ta yer alan öğrencilerle uzun süre sohbet etti ve çalışmalarını inceledi.

 

“DPÜ’ye ulusal medyadan yoğun ilgi”


Teknofest alanında yer alan medya kuruluşlarının ilgisi Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) ve Rektör Süleyman Kızıltoprak üzerinde idi. Öğrenci ve akademisyenler etkinliğin ilk gününden bu yana ulusal ve yerel medya kuruluşlarına verdiği demeçlerle Üniversiteyi ve takımları tanıttılar. Rektör Kızıltoprak’ın ziyaretiyle medyanın DPÜ’ye ilgisi daha da arttı.


Rektör Kızıltoprak, Teknofest Ankara’ya son şampiyon ünvanlı iki takımla gelen DPÜ’nün rektörü olmaktan gurur duyduğunu ve bu başarının devamı için elinden geleni yapacağını ifade etti.


Teknofest alanında Sağlık Bakanı Yardımcısı Şuayip Birinci ile bir araya gelen Rektör Kızıltoprak, Birinci’yle üniversitenin yürüttüğü çalışmalar hakkında bir sohbet gerçekleştirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.