DPÜ Tavşanlı Myo’dan Veda Günü

Tavşanlı Myo’dan Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ne Geçiş Yapan Akademisyenimize Veda Günü

Eğitim Yayın: 19 Ocak 2023 - Perşembe - Güncelleme: 19.01.2023 12:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
401 okunma
Google News

Tavşanlı Myo’dan Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ne Geçiş Yapan Akademisyenimize Veda Günü

 

 

Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksek Okulumuz Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Anıl Hekim‘in Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Görevlisi kadrosuna atanması münasebetiyle okulumuzda kendisine veda töreni düzenlendi. Düzenlenen törende duygularını paylaşan okul müdürümüz Prof. Dr. İsmet ÇELİK okulumuzun her personelinin kendisi için çok kıymetli olduğunu ve ayrılan akademisyenimizin  geçişinin kendi özel şartları nedeniyle kariyer yolculuğunda ona fayda sağlayacağını ifade etti. Konuşmalarının devamında Personelimizin başarılarını gittiği kurumda da sürdüreceğinden emin olduğunu kendisinin Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi için bir kazanım olacağını belirtti.

Törende söz alan Öğr. Gör. Anıl Hekim Tavşanlı Meslek Yüksekokulunun sadece öğrenciler için değil kendisi içinde bir okul  gibi olduğunu, buradan edindiği tecrübe ve bilgi birikiminin mesleki hayatına katkısının kendisi için paha biçilemez olduğunu söyledi. İlk görev yeri olması sebebiyle Tavşanlı Meslek Yüksekokulu’nun kendisinde ayrı bir yerinin olduğunu buradaki ortamını özleyeceğini ifade ederek veda törenine katılan çalışma arkadaşlarıyla vedalaştı.

Törenin sonunda Öğr. Gör. Anıl Hekim’e Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Nur Hoşgör tarafından günün anısına hediye takdimi yapıldı ve toplu fotoğraf çekimi ile tören sona erdi. Akademisyenimiz Öğr.Gör.Anıl Hekim’e gelecek hayatında başarılar diler, okulumuza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.