CHP Kütahya Milletvekili Aday adayı Eyüp Kahveci

CHP Kütahya Milletvekili Aday adayı Eyüp Kahveci

Siyaset Yayın: 27 Mart 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 27.03.2023 10:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 6 dk.
363 okunma
Google News

 CHP Kütahya Milletvekili Aday adayı Eyüp Kahveci Basın açıklaması ;

"Sayın Milletvekilim,Sayın İl Başkanım,Sayın İlçe Başkanlarım,Sayın Kadın Kolları İl Başkanım,Sayın Gençlik Kolları İl Başkanım,

Saygı değer CUMHURİYET HALK PARTİLİ arkadaşlarım,

 

Değerli misafirler,

Yazılı ve görsel basınımızın saygın temsilcileri,

Değerli hemşehrilerim,

 

14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek olan genel seçimler için, CUMHURİYET HALK PARTİSİ’nden KÜTAHYA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI başvurumu genel merkezimize yapmış bulunmaktayım. Hepiniz basın açıklamamıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.

 

Beni tanıyan olduğu kadar tanımayan da olabilir düşüncesiyle önce sizlere CV’mi okumak isterim:

……

 

Vatandaşlarımız bu seçimde;

  • Tek adam rejimine son verip, güçlendirilmiş parlamenter sistemi kanının son damlasına kadar savunacak temsilcileri,
  • Türkiye’yi herkesin insan onuruna yaraşır bir yaşam sürdüğü ve sosyal refah standartlarına ulaştığı, kadınların, çocukların, gençlerin ve tüm vatandaşların geleceğe umutla baktığı, toplumsal barış ve huzurun tesis edildiği mutlu bir ülke haline getirmek vizyonu ile önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına partimiz CHP'yi iktidara taşıyacak ve halktan güçlü bir destekle vekaleti almış yetkin kadroları,

iş başına getirecektir.

 

Bu seçim, partilerin ya da adayların yarıştığı bir seçim olmayacak. Bu seçime, dönüşmek, kabuğunu kırmak, makus talihini yenmek, iyi günler ve sağlıklı yarınlar görmek isteyen seçmenler damga vuracaktır. Dip dalga başlamıştır. Geliyor gelmekte olan…

 

Aday adaylığımızı açıklarken, "Ayağa kalkacaksan halk için kalk" düsturu ile Hak adına adaleti, barışı, ekonomik refahı, Kütahyamızın ve ülkemizin dönüşümünü tesis etmek için yola çıktık. Halkımızın teveccühü ile bu genel seçimlerde bir tarih yazılacak ve dönüşüm elbette tamamlanacaktır.

 

Şimdi sizlere KÜTAHYA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI olmamın gerekçelerini açıklamak istiyorum:

 

  1. Yüksek eğitim düzeyi ve tecrübe birikimi ile dünya ve Türkiye eğilimlerine hakim, toplumun kodlarını ve reflekslerini doğru okuyabilen, günün gerçeklerini değerlendirebilen, geleceğe dair vizyonu ve kariyer planı olup, kişisel ve mesleki gelişimine sürekli yatırım yapan, insan ilişkilerinde tolerans düzeyi yüksek entelektüel sermayeye sahip bir kişiyim.

 

  1. Aday adayı olarak temsil etmeye talip olduğum Kütahya seçmenini, yaşadığı coğrafik bölgeyi, kültür ve temel değerlerini iyi bildiğimi düşünüyorum. Vatandaşlarımızın halinden anlayarak aynı dili konuşma, aynı duyguları taşıma, aynı anı yaşama ve aynı lezzetleri paylaşma noktasında gönüllerinde yer edeceğimi çok iyi biliyorum.

 

  1. Aday yapılmam ve seçilmem halinde, aday adayı olarak vekaletini talep ettiğim halkımız ile yüz yüze, sözlü, yazılı ve dijital kanallar ile etkili iletişimi sağlıklı yürütecek yapıya sahibim.

 

2019 yerel seçimlerinden beri halkımızla sürekli teması, şeffaf etkileşimi ve her çeşit iletişim kanalını açık tutmayı “İLETİŞİM PLANI”mın ilkeleri olarak benimsemişimdir. Bireyler ile birlikte kamu, özel sektör, STK’lar, Meslek Örgütleri, Yazılı ve Görsel Basın, Siyasi Partilerin değerli mensupları ile de temaslarım için “İLETİŞİM PLANI”mda stratejik amaç ve hedefler ile eylem planlarım belirlenmiş ve “MARKA KONUMLANDIRMA” süreçlerim harfiyen uygulanmaktadır.

 

Açık yüreklilikle buradan ifade ediyorum ki, bugüne kadar gerek cep telefonum, gerek sms, gerek WhatsApp, gerek MSN, gerek Facebook, gerek Instagram, gerek Twitter ve gerekse aracılar üzerinden erişmek isteyip de benden dönüş almamış bir tek insan gösteremezsiniz. Bunu halkımız çok iyi bilmektedir. Vatandaşlarımızla sürekli temasta olup, gönüllerine girmek fikri ve insani felsefem olmuştur.

 

  1. Partimiz CHP’nin PROGRAMI ve Millet İttifakı olarak 6’lı masa liderlerimizin imzasıyla ortaya çıkmış ORTAK POLİTİKALAR MUTABAKAT METNİ özelinde ülkemizin götürülmek istendiği vizyona, aday yapılmam ve seçilmem halinde yerel ölçekte temsil edeceğim Kütahyayı Ekonomi, Tarım,  Sanayi ve Teknoloji, AR-GE ve Yenilikçilik, Girişimcilik, Yatırım, Enerji, Madencilik, Ulaştırma, Lojistik ve Gümrükleme, Dış Ticaret, Küçük ve Orta Boy İşletmeler, Esnaf ve Sanatkârlar , Turizm, Kültür, İklim Değişikliği & Doğa Hakları ve Çevre, Hayvan Hakları, Ormanlar, Su Yönetimi, Kentleşme, Bölgesel, Kentsel ve Kırsal Kalkınma, Sosyal Yardımlar ve Hizmetler, Aile ve Çocuk, Kadın, Gençlik,  Spor ve Uyuşturucuyla Mücadele alanlarında geliştirmek için mikro projelere imza atacak gerekli ve yeterli kapasite ve kabiliyetim mevcuttur. Şirketime ait https://www.eyupkahveci.com.tr web adresi CV_Detay_Eyüp KAHVECİ.pdf dokümanında yer alan yaptığım projeler yapacaklarımın birer kanıtıdır.

 

  1. Cumhuriyetimizin 2. Yüzyılına kralın değil, kuralın ve demokratik yönetimin hüküm süreceği bir vizyonla girme anlayışına canla başla destek vermek istiyorum.

 

Aday gösterilmem ve halkımızın destekleriyle KÜTAHYA MİLLETVEKİLİ seçilmem halinde Kütahyamın emrindeyim…

 

Takdir, Rabbimin izniyle, partim CHP’ye ve yüce milletimize aittir.

 

2023 Genel Seçiminin ülkemize, Kütahyamıza ve partimiz CHP’ye hayırlar getirmesini diliyorum.

 

Partili aday adaylarımıza ve diğer partilerin adaylarına şimdiden başarılar diler; aday adaylığı başvurusu yaptığım andaki aynı şevk, aynı heyecan ve azimle KÜTAHYA için çalışmak üzere adaylık sıralamam ne olursa olsun göreve hazır olduğumun bilinmesini isterim.

 

CHP’li aday adaylarımızı doğru ve güzel yoldaki sebat ve kararlılıklarından dolayı da kutluyorum, şükranlarımı sunuyorum.

 

Değerli basın mensupları, kamuoyunu doğru aydınlatma ve doğru bilgilendirme konusundaki göstermiş olduğunuz yüksek gayretlerinizden dolayı sizleri tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını can-ı gönülden diliyorum.

 

Toplantıya katılan herkese ve halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum.                                                                                        

 

Selam, Sevgi ve Saygılarımla,"

 

Eyüp KAHVECİ

CHP KÜTAHYA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.