Bütüncül Otlatma Planı

Bütüncül Otlatma Planı

Gündem Yayın: 28 Ocak 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 28.01.2023 17:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
517 okunma
Google News

 DOĞA KORUMA MERKEZİ’NDEN BAŞKAN GÜLER’E ZİYARET
Doğal yaşamın korunması adına kurulan ve ülke çapında uzmanların gönüllü görev aldığı Doğa Koruma Merkezi’nin temsilcileri Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti. 
Doğa Koruma Merkezi ve Anadolu Meraları ortaklığında yürütülüp, bozkır alanlarda biyoçeşitliğin gelişimini hedefleyen proje kapsamında “Bütüncül Otlatma Planı” ile ilgili gelişmeler ele alındı.
Doğa Koruma Merkezi (DKM) 2004 yılından buyana faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşu. Doğa Koruma Merkezi'nin amacı; bilimsel yaklaşımları temel alarak, biyolojik çeşitliliğin etkin şekilde korunmasını ve doğal kaynakların sürdürülebilir şekilde yönetilmesini sağlamak. Çalışmalarında 'koruma biyolojisi' disiplinini temel alan DKM, bu anlayışın yaygınlaşması için de çaba gösteriyor. Üniversite hocalarından, çevre mühendisleri ve peyzaj uzamalarına akademik camianın önde gelen isimlerinin görev aldığı DKM koruma çalışmalarının başarısı ve sürekliliğini ön planda tutuyor. 
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, merkez temsilcileriyle Tavşanlı’daki mera alanlarını konuştuklarını hatırlatarak ortak projeler hazırlayabileceklerini söyledi. Başkan Güler, merkez temsilcilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.