Biyografiler

Özkan Demir

Özkan Demir

Veteriner Hekim
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Veteriner Hekim Özkan Demir, veteriner hekimlik alanında deneyimli ve profesyonel bir hekimdir. Kendisi hayvan sağlığı ve refahı konusunda kendini her daim güncelleyerek hizmet veren bir veteriner hekimdir.Veteriner hekim  Özkan Demir, hayvanların sağlığını koruma, hastalıklarını teşhis etme ve tedavi etme konularında bilgi ve deneyime sahiptir. Veterinerlik kariyerine öncelikle lisans eğitimini tamamlayarak başlamış ve ardından çeşitli veteriner kliniklerinde çalışarak tecrübe kazanmıştır.
 

İş geçmişi nedir?

 
Veteriner hekim Özkan Demir, veteriner hekimlik eğitimini Kafkas Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Lisans eğitimi sırasında veteriner tıp alanında kapsamlı bir eğitim almış ve temel veteriner tıp becerilerini geliştirmiştir. Aynı üniversitenin veteriner kliniğinde staj yaparak saha deneyimi elde etmiştir.Öğrencilik hayatında İstanbulda üst düzey Hayvan hastahanelerinde staj yapmıştır.

 

Veterine hekim Özkan Demir kimdir?

 
Özkan Demir 13 Ocak 1996 Sakarya Serdivan’da dünyaya geldi. Lise öğrenimini Sakarya Ali Dilmen Anadolu Lisesi'nde tamamladı.Üniversite eğitimini Kafkas Veteriner Fakültesi’nde tamamladı. Burada eğitim gördüğü süreçte Sivil Toplum Kuruluşları ile ilgili aktif çalışmalarda yer aldı.Üniversite hayatı ile birlikte aktif Futbol hakemliğide yapmıştır.Üniversite hayatında stajlarını İstanbul’da Hayvan Hastahanelerinde tamamlamıştır.
 
Kafkas Veteriner Fakültesi  bölümünden mezun olduktan sonra klinisyen hekim olarak çalışmaya başladı. Eğitim hayatının İngilizce dil eğitimi alarak yabancı dil birikimini artırdı.Çalışma hayatı boyunca çeşitli eğitimlere katılarak kendini geliştirmektedir.Veteriner hekimlikte dahiliye ve cerrahi alanında deneyimini ve bilgisini arttırmak için çalışmalarına devem etmektedir.
 
Sosyal medyada vaka tartışma platformlarının yöneticiliğini üstlendi.Veterinerlik ile ilgili podcast paylaşımlarında bulundu.2022 yılında İstanbul’dan Sakarya’ya gelerek Serdivan da Petheart Veteriner Kliniği’ni kurdu.Profesyonel ekip arkadaşları ile 7/24 deneyimli ve profesyonel veteriner hekimlik hizmeti sunmaktadır.