AŞİYAN AJANS UTEP 'in TOPLANSI'na KATILDI

Ankara

Kültür Yayın: 12 Aralık 2024 - Perşembe - Güncelleme: 12.12.2024 08:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
415 okunma
Google News

 

Kütahya ve Ankara'da 2009 yılından bugüne bürokrat, siyasetci,STK cı ve farklı sektör temsilcilerini organizasyonlarda buluşturup tanışmalarına yönelik faaliyetlerine devam eden Aşiyan ajans koordinatörü Ahmet Yılmaz,Uuslararası Ticari Eşleştirme Platformu ( UTEP ) Ankara Şube başkanı İşadamı Mali Müşavir Metin Pile 'in davetlisi olarak Ankara da gerçekleştirilen UTEP ( Ulusrarası Ticari Eşleştirme Platformu ) 464.Ticari Eşleştirme toplantısına katıldı. Farklı sektörlerden işveren ve yöneticilerin katıldığı toplantıda konuşan Ankara UTEP şube başkanı İşadamı Metin Pile, " UTEP olarak ülkemizin ekonomik yönden gelişmesine yönelik işverenlerimizin ticaretini geliştirip büyütmelerine fayda sağlama amacı ile Netwörk'lerinin gelişmesine katkı sağlıyoruz bugün 464.toplantımızı gerçekleştiriyoruz " diyerek katılımcılara teşekkür etti.

 

Aşiyan ajans koordinatörü Ahmet Yılmaz, " UTEP Başkanı Metin Pile bey'e toplantı davetinden dolayı teşekkür ediyorum sosyal faaliyetlerin içinde olan birisiyim ufkumuzun açılmasına katkı sağlayan bu tür faaliyetleri önemsiyorum ekonomiye yönelik istihdam, üretim, yatırım ın konuşulduğu bu toplantıyı görünce önümüzdeki günlerde bu anlamda nasıl organizasyonlar yapabiliriz ? diye şimdiden düşünmeye başladım " diyerek programın hazırlanmasında emeği geçen Ankara UTEP yönetim kuruluna teşekkür etti. UTEP Ankara şube başkanı İşadamı PİLE, ortak faaliyetler yapılabileceğini bu anlamda katkı sağlayabileceklerini ifade etti. Toplantıya katılan sektör temsilcilerinin her biri kısaca firmalarını tanıtıp çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundular. Program sonunda Aşiyan ajans koordinatörü Yılmaz , Ankara UTEP şube başkanı İşadamı Metin PİLE ye programa davetlerinden dolayı teşekkür ederek Keramika ayyıldız takdim etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.