Zorla götürülen köpeğin bulunmasını istiyorlar

Tuna İşleyen / GÖRÜNTÜLÜ

Asayiş Yayın: 25 Şubat 2021 - Perşembe - Güncelleme: 25.02.2021 14:32:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1258 okunma
Google News

Şiddet gösterilerek zorla götürülen köpeğin bulunmasını istiyorlar

 

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir iş yerinin önünde bağlı bulunan köpek, kimliği belirlenemeyen 3 kişi tarafından çalındı.

Tavşanlı İlçesi Çukurköy Sanayisi içerisindeki olay anı güvenlik kamerasına yansırken polis, köpeği çalan kişilerin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

Köpek sahibi Mustafa Çavga, " Pazartesi akşamı köpeğimi çaldılar. İşyerimin kamera kayıtları polise verildi. Köpeğin çalma esnasında aşırı derecede şiddet ve darp uygulamışlar. Köpek uygulanan şiddet sonrası pes etmişler. Normalde köpeğimi götürmeleri çok zor idi. Ancak iki saat süren şiddet sonrası paletlerle de sıkıştırarak zincirleyip götürmüşler. Köpeklerimizin burada bulunma sebebi işyerimizin güvenliği için bağlı idi. Bizim şikayetle mahkeme ile uğraşma derdimiz yok, sağ salim köpeğimizi geri teslim edilmesini istiyoruz. Trump adındaki Kangal cinsi köpek evladımız gibiydi bizim." dedi.

İşyeri çalışanı her gün köpeklerin bakımını yapan Necdet Demriat ise köpeğe şiddet gösterilerek çalındığını ifade ederken, " Çok sevdiğim ve her gün sabah mamasını vererek beslediğim canımdı benim. İki köpeğimiz var ve Bursa iline montaj için gidip döndükten sonra köpeğimizin bir tanesinin olmadığını gördük. Kırılmış odun parçaları ve yerde paletler vardı. Kafasına sopa vura vura, oradaki palet ile köpeği sıkıştırıp pes ettirilerek çalmışlar. Köpeğin bir an önce bulunup veterinere de gösterilmesi gerekir." dedi.  

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.