ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI KÜTAHYALI HAKEMLERİMİZ

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI KÜTAHYALI HAKEMLERİMİZ

Spor Yayın: 04 Şubat 2016 - Perşembe - Güncelleme: 04.02.2016 11:40:06
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3911 okunma
Google News

 
20015-2016 Futbol sezonunda oynanan Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarında İlimiz başarılı hakemlerinden Gökmen Canlıdinç ile Tolga Şinafaroğlu iyi performans sergilemişlerdir. 
Bu sezon Türkiye Ziraat Türkiye kupası maçlarında İlimizi temsil eden Hakemlerimiz başarılı maçlar çıkararark göz doldurdular. Aynı zamanda Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kütahya Şube Başkanı olan Ulusal Yardımcı Hakem Gökmen Canlıdinç 2014-2015 futbol sezonunda şimdilik 4 müsabakada görev almıştır. Ulusal hakem Tolga Şinaforoğlu ise 1 müsabakada görev almış ve tam not alarak İlimizi temsil etmiştir.  Her iki hakemimizin görev aldığı Ziraat Türkiye Kupası maçlarında tam not alarak İlimizi temsil etmişlerdir. Hakemlerimiz sırasıyla, 2. Tur mücadelesinde Büyükcekmece Tepecikspor A.Ş  PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunsporu 2-1 yenerek eledi ve bir üst tura yükselmişti. Daha sonra Gökmen CANLIDİNÇ Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur mücadelesinde Etimeskut Bel. Spor Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği ‘ni 1-0 mağlup ederek grup aşamasına kalmıştı. Ziraat Türkiye Kupası grup aşamalarına gelindiğinde Ulusal Yardımcı Hakemimiz Gökmen CANLIDİNÇ  Kardemir Karabükspor 2.lig ekiplerinden Sivasspor belediye ye son dakikalarda kelesinde gördüğü iki gol ile mağlup olmuştu. Son olarak ise yine Gökmen CANLIDİNÇ PTT1. Lig ekiplerinden ve köklü takımlarından Adanaspor kendi evinde Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor’u ağırlamış  sahadan 3-2 maglup ayrılmış ve Ziraat Türkiye Kupasında ilk 16 ya girememişti. Ziraat Türkiye Kupasında parlayan ve iyi performans sergileyen Gökmen CANLIDİNÇ’e ve Tolga Şinaforoğluna tüm spor kamuoyu destek verdi ve geçer not aldılar. Bu konuda görüşlerini aldığımız Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kütahya Şube Başkanı Gökmen Canlıdinç, İlimizi böylesine güzel yerlerde temsil etmekten büyük bir sevinç duyduğunu dile getirerek şunları aktardı: ‘’Biz hakem camiası olarak hem İlimizi hem de hakemlerimizi üst düzeye çıkarmak için elimizden geldiğince çaba gösteriyoruz. Şahsıma sosyal paylaşım sitelerinden ve bizzat arayan dost ve arkadaşlarıma öncelikle teşekkür ediyorum. Bizleri böylesine önemli müsabakalarda destek verdikleri için bu maçların bizler için önemi daha da büyük oluyor. Bizler tüm Kütahya ile orada maça çıkıyoruz. Ama burada önemli olan Kütahyamız dan neden birden fazla Ulusal hakemler çıkmasın, bizler Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği olarak bunun mücadelesini veriyoruz. Bizler alttan gelen arkadaşlarımıza örnek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Tüm Kütahya halkına teşekkürü bir borç bilirim."
Yunus ALTINEL

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.