ZEYTİN DALI YA DA ZAFER

Siyaset Yayın: 20 Mart 2018 - Salı - Güncelleme: 20.03.2018 09:50:42
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
2659 okunma
Google News
ZEYTİN DALI YA DA ZAFER
 
20 Ocak 2018’de başlayan Zeytin Dalı Harekâtı beklenilenden kısa bir sürede başarı ile sonuçlanmış ve Afrin’in burçlarında barışın güvercini, savaşın kartalı al yıldızlı bayrağımız dalgalanmaktadır.
Bu harekâtın başarı ile sonuçlanmasında canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı gazilerimize de acil şifa dileriz. Ayrıca emeği geçen erinden generaline kadar tüm ordumuza minnettarlığımızı dile getiririz.
Tüm itibarsızlaştırma ve operasyonlara rağmen Türk Ordusu’nun bu başarısı takdiri şayandır. Büyük Türk Milleti’nin göz bebeği olan şanlı Türk Ordumuz, eskiden olduğu gibi dosta güven; düşmana korku vermiştir.. Düşmanlarımızın milletimiz üzerine yaptıkları karanlık hesaplarını bir kere daha boşa çıkarmıştır.
Ordumuzun bu zaferi, düşmana “Çanakkale Geçilmez” dettiren büyük zaferle aynı tarihe gelmesi bir başka mana kazanmıştır.
Zeytin Dalı Harekatı’nda Türk Milleti’nin ordusu ile birlikteliği takdiri şayandır.Bir kere daha Görülmüştür ki aziz Türk Milleti ordusu ile etle tırnak gibidir..Asla birbirinden ayrılamaz birbirlerine düşman edilemez. Gözbebeği olan bu şanlı ordu, bu yüce milletin bağrından çıkmıştır
 
           Şehitlerimizin kanları ile kazanılan bu zafer masa başında asla kaybedilmemelidir. Anadolu’dan önce yurdumuz olan bu topraklar terk edilmemelidir. Bugün Suriye gerekse Irak’taki Türk nüfusu 7 milyon civarındadır. Bu soydaşlarımız gerek Esad’ın gerekse Saddam’ın zulmünde büyük bir baskı altında yaşamışlardır. Bu soydaşlarımızın kimliklerini canlarını, özgürlüklerini güvence altına alacak Türkmeneli Cumhuriyeti kurulmalıdır.
                                                                                         
                                                                                          
 
                                                                               Muharrem MUTLU
                                                                                          Millet Partisi İl Başkanı
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.