ZEYTİN DALI TURNUVASINDA FİNAL HEYECANI

Spor Yayın: 09 Mayıs 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 09.05.2018 17:36:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2284 okunma
Google News

ZEYTİN DALI TURNUVASINDA FİNAL HEYECANI...

İlkokul öğrencileri arasında düzenlenen Zeytin Dalı Halı Saha Futbol Turnuvası bugün oynanan final müsabakalarıyla tamamlandı. Geçtiğimiz hafta Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara ile Belediye Başkanı Mustafa Güler'in başlama vuruşuyla start alan turnuvada 16 okuldan 192 öğrenci ter döktü. 
Grup maçlarının ardından tek maç eleme usulüyle finale yükselen Üçeylül İlkokulu ile Hanımçeşme İlkokulu futbol takımları izleyenlere büyük heyecan yaşattı. İlk yarıda soyunma odasına 1-0 önde giren Üçeylül, ikinci yarıda bu üstünlüğünü koruyamadı. Birçok pozisyona giren Hanımçeşmeli futbolcular iki gol atarak final maçını aldı ve okullarına şampiyonluk kupası kazandırdı.
Son düdük çaldıktan sonra yüksek motivasyonla sahaya çıkan öğrencilerin kimisi üzülerek göz yaşı döktü, kimisi de büyük sevinç yaşayarak öğretmenlerinin omuzlarına çıktı. Öğrencilerin heyecanına sağanak yağışa rağmen tribünlere gelen ailelerde ortak oldu. Hep birlikte çocuklara madalyaları takdim edilirken, hatıra fotoğrafı çektirmekte ihmal edilmedi. 
Turnuvanın 3.sü Milli Egemenlik İlkokulu olurken, 4.sü ise Mehmet Tarhan İlkokulu oldu. Dereceye giren takımlara kupaları 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda protokol tarafından takdim edilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.