“ZEYTİN DALI” GENÇLİK KAMPI…

Gündem Yayın: 31 Ocak 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 31.01.2018 10:11:47
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2697 okunma
Google News


 CAMİLERDE GENÇLİK GRUPLARI OLUŞTURAN ÖĞRENCİLER GÖBEL’DE KAMPA GİRDİ

TAVŞANLI’DA 13 CAMİDE OLUŞTURULAN GENÇLİK GRUPLARINA KATILAN ÖĞRENCİLER, GÖBEL TERMAL TESİSLERİ’NDE BİR ARAYA GELDİ. “ZEYTİN DALI GENÇLİK KAMPI” ADI ALTINDA GÖBELDE KAMPA GİREN TOPLAM 74 ÖĞRENCİ, 6 GÜN BOYUNCA BURADA MİSAFİR EDİLECEK.

 Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Müftülüğün ve Tavşanlı Belediyesi işbirliğiyle 50 erkek ve 24 kız öğrenciden oluşan toplam 74 öğrenci Göbel Termal Tesisleri’nde “Zeytin Dalı Gençlik Kampı” na girdi. 
6 gün sürecek olan kamp 3 ayrı gruptan oluşuyor. Lise ve ortaokul erkekler ile lise kız gruplarından oluşan kamp, ayrı zaman dilimlerinde gerçekleşiyor. 
Kampın ilk gününde Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, Belediye Başkanı Mustafa Güler ve Müftü Hüseyin Aksoy kursiyerleri ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. 
Belediye Başkanı Mustafa Güler, “13 camide oluşturulan gençlik gruplarında eğitim alan bu kardeşlerimiz için Göbel Termal Tesislerimizi seferber ettik. 3 ayrı grup olarak misafir ettiğimiz öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı

- BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER:
- “DUALARIMIZ CEPHEDEKİ MEHMETÇİKLERİMİZLE…”
Kahraman Mehmetçiğin Suriye’de terör gruplarına karşı tarih yazdığını söyleyen Başkan Güler, “Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de başlattığı operasyon devam ediyor. Kalbimiz ve dualarımız Mehmetçiklerimizle. Ordumuz; ülkemizin bekası için vatan müdafaası yapıyor ve arkasında emperyalist güçlerin bulunduğu terör maşalarına gereken cevabı sahada veriyor. Rabbim ümmetin son kalesi olan ülkemizi korusun. Tüm dualarımız bu yönde” şeklinde konuştu. 
Başkan Güler, kampa giren öğrencilerden de kahraman Mehmetçiklerimiz için dua etmelerini istedi. 
İlçe Müftüsü Hüseyin Aksoy ise Belediye Başkanı Mustafa Güler’e desteklerinden ötürü teşekkür ederek, “Bu kampın gerçekleştirilmesinde emeği geçen, gayret gösteren din görevlilerimize, bizi destekleyen Kaymakamımız Yüksel Kara ve Tavşanlı Belediye Başkanımız Mustafa Güler’e şükranlarımı sunuyorum. Şu anda vatanımızın ve milletimizin birliği, dirliği, selameti ve sınır güvenliği için çarpışan, vatan müdafaasında bulunan bütün Mehmetçiklerimize selam ve dualarımızı gönderiyoruz. Dualarımız onlarla. Bu vesileyle de kampımızın ismini "Zeytin Dalı Gençlik Kampı" olarak belirledik. Amacımız geleceğimiz olan gençlerimizi Kur'an'a, sünnete, vatanına, milletine, bayrağına ezanına ve bütün mukaddesatına sadık bir nesil olarak yetiştirmektir. Rabb'im cümlemizin yar ve yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.