Zehir taciri tutuklandı

Kütahya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Uyuşturcu ile mücadele şube müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan bonzai satıcısı tutuklandı

Asayiş Yayın: 13 Ocak 2017 - Cuma - Güncelleme: 13.01.2017 16:48:31
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
3310 okunma
Google News

Kütahya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Uyuşturcu ile mücadele şube müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan bonzai satıcısı tutuklandı.  
Kütahya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Uyuşturucu madde ile mücadele şube müdürlüğü ekipleri düzenledikleri operasyon ile zehir taciri bir kişiyi gözaltına aldı. Polis B.Y. (24) isimli bir kişinin bonzai tabir edilen uyuşturucu madde ticareti yaptığı gerekçesiyle takibe alarak şüpheliyi suç üstü yakalamıştı. Üzerinden 4.30 gram bonzai maddesi çıkan şüpheli emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldı adlı makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.