Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu 2014 İlk Toplantısı

Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu 2014 İlk Toplantısı

Ekonomi Yayın: 19 Ocak 2014 - Pazar - Güncelleme: 19.01.2014 08:53:46
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
2302 okunma
Google News
  Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu, 2014 yılının ilk toplantısını Valimi Şerif Yılmaz Başkanlığında Afyonkarahisar'da gerçekleştirdi.

      Toplantının açılış konuşmasını yapan Zafer Kalkınma Ajans Yönetim Kurulu Başkanı şunları ifade etti; “2014 Yılı Proje Teklif Çağrıları kapsamında ilan ettiğimiz KOBİ ve turizm, enerji ve çevre konularındaki altyapı mali destek programlarımızın son başvuru tarihi 16 Şubat 2014’tür. Dağıtacağımız kaynak miktarı 27 Milyon TL olup KOBİ’lerimizi ve kar amacı gütmeyen kurumlarımızı bu süre içerisinde proje sunmaya davet ediyoruz. Ayrıca bu sene içerisinde ajansımız tarafından yürütülecek olan doğrudan faaliyet desteği ve teknik destek programlarının esaslarını bugünkü toplantıda değerlendireceğiz. 

      Doğrudan faaliyet desteği kapsamında kar amacı gütmeyen kurumlarımızın araştırma ve fizibilite çalışmalarına yönelik olarak. 1,5 milyon TL tutarında bütçe ayırdık. Yine teknik destek programı kapsamında, kar amacı gütmeyen kurumlarımızın, eğitim ve danışmanlık faaliyetleri içinde 750 Bin TL tutarında bir bütçe ayırdık. Her iki programı da 3 Mart 2014 tarihi itibari ile ilan etmeyi planlıyoruz. Toplantımızın bölgemize ve ülkemize hayırlı olması temennilerimle sözlerime son veriyor, toplantımıza katılım sağladığınız için teşekkür ediyorum“ dedi.

     17 Ocak 2014 Cuma günü yapılan toplantıda gündemde yer alan; 2014 yılı PTÇ Değerlendirme Süreçleri, 2014 yılı Doğrudan Faaliyet Destek Programı Künyesi görüşülmesi, 2014 yılı Teknik Destek Programı Künyesinin görüşülmesi, SÜKAP Program İlerleme Raporunun görüşülmesi, Personel İstihdamının görüşülmesi, İki toplantı arası Ajans faaliyetlerinin görüşülmesi, 2013 yılı gelir-gider cetvelinin görüşülmesi konuları ele alındı.

     Toplantıya Vali Şerif Yılmaz ile Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Manisa Valisi  Abdurrahman Savaş, Uşak Valisi  Mehmet Ufuk Erden ve ajansın diğer yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.