Zafer Meydanı İçin İmzalar Atıldı

Gündem Yayın: 02 Haziran 2022 - Perşembe - Güncelleme: 02.06.2022 09:14:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
568 okunma
Google News

Uzun Zafer Meydanı İçin İmzalar Atıldı

 

zamandan beri Kütahya’nın gündeminde olan, ihale süreci tamamlanarak sözleşme aşamasına gelen Zafer Meydanı projesi için yüklenici firma ile imzalar Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın makamında imzalandı. Başkan Işık, projenin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına yetiştirilerek açılışının yapılacağını söyledi.

Kütahya Belediye Başkanlık makamında bir araya gelen Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve yüklenici firma yetkilileri, projenin başlaması için protokol imzasını attı. Projenin Kütahya’ya ve ülkeye hayırlı olmasını temenni ederek sözlerine başlayan Başkan Işık, bu eseri şehre kazandıracak olan ihaleye ilgi gösteren, talip olan ve ihaleyi kazanan yüklenici firma Artos Group yöneticilerine teşekkür etti. Başkan Işık, “Allah nasip ederse önümüzdeki hafta itibariyle imalata başlanacak. İnşallah 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızda meydanımızı açacak şekilde, çok kısa sürede bu projemizi tamamlama niyetindeyiz. Bir kez daha hayırlı olsun diyorum. Kazasız belasız rabbim projemizi bitirmeyi nasip eylesin” dedi.

Yüklenici firma Artos Group ortaklarından Ali Doğaç ise, “Uhdemizde kalan Kütahya Zafer Meydanı projesini en kısa sürede tamamlayarak, halkımızın kullanımına sunmayı planlıyoruz. Bugünden itibaren halkımıza vereceğimiz rahatsızlıktan dolayı şimdiden belediye başkanımız ve firmamız adına özür diliyoruz. Daha güzel bir Kütahya için çalışan Alim Başkanımıza teşekkür ediyorum. Kütahya’ya hayırlı olsun” dedi.
Protokol imza törenine Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Artos Group ortakları Ali Doğaç, Bilal Kay ve şirket yetkilileri katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.