Yükümüz İnsanlık Yönümüz HALEP

Yayın: 24 Aralık 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 24.12.2016 07:49:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3689 okunma
Google News

"Yükümüz İnsanlık Yönümüz Halep" sloganıyla, Memur Sen ve İHH tarafından ortaklaşa düzenlenen Halep’e Yol  Açın organizasyonunda Tavşanlı Memur Sen de Hatay ve Cilvegözü Sınır Kapısına yaqrdımlar gitti. 
Konuyla ilgili açıklama yapan Memur Sen Tavşanlı İlçe Temsilcisi Mesut Kocaman şunları söyledi :  "Cilvegözü Sınır Kapısı’na doğru araçlarla konvoy halinde ilerleyeceğiz.  Türkiye’nin 81 ilinden gelen yardım TIR’ları ve araçlarla dünya kamuoyunu harekete geçirmeyi de amaçlıyoruz. Halep’e koridor mutlaka açılmalı, insani dram sona erdirilmelidir. Bu maksatla Kütahya’dan toplamda 7 araçla yola çıkıyoruz. Biz de Tavşanlı’yı temsilen KYK Yurt Müdürü Ahmet Taş ve 2071 Erdemli Nesiller Derneği Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Uslu’yla birlikte yola çıktık. Ümit ederim ki tüm Türkiye’den akın akın yapılan bu yolculuk; kutlu bir yolculuğa dönüşür ve gönül coğrafyamızda yaşanan zulüm ve insanlık dramı da en kısa zamanda sona erer. ”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.