Yüksel Usluer Tunçbilek Belediyespor Başkanı Oldu

Yüksel Usluer Tunçbilek Belediyespor Başkanı Oldu

Spor Yayın: 24 Aralık 2015 - Perşembe - Güncelleme: 24.12.2015 13:04:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4434 okunma
Google News

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Tunçbilek Belediye Başkanı Agah Aşkın, Tunçbilek’te bulunan Tunçbilek Belediyespor, Gürağaçspor ve Demirbilekspor’a her türlü maddi ve manevi desteği sağlıyor. 
“ Benim her türlü spora desteğim devam edecektir” diyen başkan Aşkın  yaptığı projeler ile gençlere rahat ortamda spor yapmalarını sağlayacak tesisleri kazandıracağını söyledi.
Tunçbilek Belediyespor'da yapılan Olağanüstü Kongre ile başkan seçilen Yüksel Usluer ve yönetimi Tunçbilek Belediye Başkanı Agah Aşkın'ı makamında ziyaret etti. 
Gerçekleştirilen ziyaret sonrası bir açıklama yapan Tunçbilek Belediyespor Başkanı Yüksel Usler;  “ Gençlere önem veriyoruz. Alt yapıya önem vermeye devam edeceğiz. Kötü alışkanlıklardan gençleri uzak tutarak sağlıklı spor yapmalarını sağlıyoruz. İkinci Amatör’de iddialı ve güçlü bir takım kuracağız. Gençler için büyük bir şans olacak, 2 yıldan bu yana emek vererek uğraştığımız 1996 - 97 doğumlu 8 çocuğumuzu A takıma çıkartacağız.
Görüşmelerde bulunduğumuz 3-4 transfer ile takımımızı güçlendireceğiz.  Grubumuzda bulunan diğer takımlara fair play çerçevesinde güzel bir lig temenni ediyoruz. Ayrıca Belediye Başkanımız Agah Aşkın bey’e kulübümüze verdiği büyük destekler için teşekkür ediyoruz

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.