Yüksek Bel Bikini Takımı

Yaşam Yayın: 24 Şubat 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 24.02.2021 17:32:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1626 okunma
Google News

Yüksek Bel Bikini Takımı

Kullanımı en uygun modeller arasında bulunan yüksek bel bikini takımı bayanlar tarafından büyük ilgi görüyor. Genellikle bacak boyu uzun olan bayanlar için kullanıma uygundur. Farklı modellerde ve çeşitlerde üretilen kumaş türleri yüzerken kolaylık sağlar. İki parça olan bikini takımı göbek bölgesini kapatıp daha fit görünüm sağlar.

Örgü Bikini Takımı Modelleri

Seksenli yılların gözdesi olan örgü bikini takımı sosyete tarafından ilgi odağı olmuştur. Genellikle el örgüsü olarak tercih edilen bu model günümüzde de kullanılır. Sadece makine örgüsü ile değil el örgüsü ile özel olarak üretilenler de vardır. Bu modeller tatil yerlerinde en sık tercih edilen parçalardır.

Bikini Takımı Fiyatları

Yüksek bel bikini takımı rahat ve şık olduğundan fiziğinizi ön plana çıkarır. Farklı modelleri https://www.argento.com.tr/bikini-4 adresinden rahatlıkla temin edebilirsiniz. Rahatlığıyla anılan bu modeller bayanların yaz sezonunu kurtarıyor. Sandalet ve plaj terlik modelleriyle kombinleyebilirsiniz. Hem yüzerken hem de güneşlenirken bikininiz size eşlik edecektir. Bu siteden rahat ve güvenli alışveriş yapabilirsiniz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.