Yörük ve Türkmenler Terör’ü Lanetledi

Gündem Yayın: 18 Aralık 2016 - Pazar - Güncelleme: 18.12.2016 22:39:25
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3858 okunma
Google News

Kütahya da Yörük ve Türkmenler Terör’ü Lanetledi.

Nihat Kula: “Türk Milleti Hain Saldırılara Asla Boyun Eğmeyecektir.”

Ertuğrul Gazi Kültür Dernekleri Federasyonu ve Kütahya Yörük ve Türkmenler Kültür Ve Sosyal Yardımlaşma Derneği İstanbul ve Kayseri’deki terör saldırısına tepki amacıyla ilimizde yürüyüş düzenlendi.

Beşiktaş Vodafone Arena yakınındaki saldırıya tepki göstermek için Dönenler Camii önünde bir araya gelen Ertuğrul Gazi Kültür Dernekleri Federasyonu ve Kütahya Yörük ve Türkmenler Kültür Ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile bu yürüyüşe destek ve binlerce vatandaş terörü lanetledi.

Ellerinde Türk bayrakları ve dövizlerle Dönenler camii önünde bir araya gelen topluluk sevgi yolu güzergahından devam ederek, "Polise uzanan eller kırılsın" ve "Şehitler ölmez vatan bölünmez" şeklinde slogan attı.

Vilayet önünde saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı'nı okuyan Ertuğrul Gazi Kültür Dernekleri Federasyonu ve Kütahya Yörük ve Türkmenler Kültür Ve Sosyal Yardımlaşma Derneği üyeleri “PKK TERÖR”üne lanet okuyup,, buradaki polisler için de slogan attı.

Ertuğrul Gazi Kültür Dernekleri Federasyonu ve Kütahya Yörük ve Türkmenler Kültür Ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı burada yaptığı konuşmasında Türkiye'nin son yıllarda zor bir süreçten geçtiğini, ancak bu zor süreçten milletin birlik ve beraberliği içerisinde çıkılacağını dile getirdi. Başkan Nihat KULA, Türk milletinin hain saldırılara asla boyun eğmeyeceğini ifade ederek, "Milletimiz çok zor günler geçiriyor. Terör örgütleri vatanımızın üzerinde kirli oyunlarına devam ediyor. Milletimiz meydanlarda ve sokaklarda vatanına sahip çıkıyor. Osmanlı'nın yükselişini, Türkiye'nin yürüyüşünü durduramayacaklar. Bu duruşu ve yürüyüş bir o kadar Halep'in, Gazze'nin yürüyüşüdür. Bir İslam dünyası yürüyüşüdür. Bu yürüyüş burada Osmanlı ruhuyla, Bedir ruhuyla, Çanakkale ruhuyla ve 15 Temmuz duruşuyla gerçekleşmiştir. Bu millet alçaklara, hainlere asla fırsat vermeyecektir" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.