YolumuzaGüçlü Bir Şekilde Devam Edeceğiz

YolumuzaGüçlü Bir Şekilde Devam Edeceğiz

Siyaset Yayın: 15 Aralık 2015 - Salı - Güncelleme: 15.12.2015 16:50:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2703 okunma
Google News

 

CHP Kütahya İl Başkanı Op Dr Zeliha Aksaz Şahbaz;

 

"22 Haziran 2014 yılında olağanüstü kongre ile Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı’na seçilerek bu onurlu görevi devraldım. Partime beni bu göreve layık gördükleri için çok teşekkür ediyorum.

Ülkemizin çok zor bir döneminde görev yaptık. Önce 10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı Seçimleri, Partimizin 5-6 Eylül 2014’de gerçekleşen18. Olağanüstü Kurultayı, 7 Haziran ve 1 Kasım genel seçimleri bizim görev yaptığımız dönemde gerçekleşti. Örgütlerimizle çok zorlu bir mücadele verdik. 2014 yerel seçimlerindeki oy kaybımızı telafi ettik. İlimizin sorunlarına sahip çıktık. Milletvekili Genel Seçimleri’nde adaylarımızı önseçimle belirleyerek bir demokrasi örneğine imza attık. Partimizi iktidara taşımak için var gücümüzle çalıştık. 

Şu ana dek partimizin ilçe kongrelerini başarıyla tamamladık. 21 Aralık Pazartesi günü Kütahya İl Kongremizi gerçekleştirerek yolumuza güçlü bir şekilde devam edeceğiz.

Kütahya’nın elindeki değerlerini birer birer kaybederek yoksullaştığı ve sorunlarının hızla arttığı bir dönemden geçiyoruz. Ülkemiz iç çatışmalar ve orta doğudaki savaşın içine çekilmektedir.

Böyle bir dönemde Kütahya’nın ve ülkemizin CHP’ye çok daha fazla ihtiyacı vardır. Görevimiz ülkemizin üzerindeki yolsuzluk, yoksulluk, baskı ve savaş politikalarına son vermek, halkın iktidarını kurmaktır.

Bu dönemeçte CHP Kütahya İl Başkanlığı’na tekrar aday olduğumu, bu onurlu görevi partim uygun bulursa tekrar taşımaya gönüllü olduğumu ifade etmek istiyorum. Ülkemizde demokrasi ve barıştan, emekten, güçlülerin değil hukukun üstünlüğünden, eşitlik ve kardeşlikten yana politikaların oluşturulması adına Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya İl Başkanı olarak görevime devam etmek istiyorum.

 Tüm partililerimizi ve hemşehrilerimizi 21 Aralık Pazartesi günü saat 13 30’da Kütahya Belediye Eski Kültür Sarayı’nda gerçekleşecek olan CHP Kütahya İl kongremize bekliyoruz."

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.