Yolcu taşıyan şoförlerin birliktelik gecesi

Gündem Yayın: 29 Ağustos 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 29.08.2018 09:20:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2384 okunma
Google News

Yolcu taşıyan şoförlerin birliktelik gecesi 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde  Filiz Kooperatifi üyeleri birliktelik etkinliği düzenledi.

Tavşanlı'da yolcu taşımacılığı firası Filiz Kooperatifi, düzenlediği etkinlik ile üyelerine canlı müzik eşliğinde gece düzenledi.

Filiz Kooperatifi Başkanı Mehmet Küçük ve yönetiminin organize ettiği birliktelik ve kaynaşma etkinliği Kuruçay Beldesi Çayır mevkiinde gerçekleşti.

Ak Parti Tavşanlı ilçe Başkanı Nejat Tülek, MHP İlçe Başkanı Hasan Aydoğan, Kuruçay Belediye Başkanı Erhan Demiray, Tavşanlı Ticaret Sanayi Odası Başkanı Davut Efe, Şoförler Odası Başkanı Recep Çelikkaya, Esnaf Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Yasin Demirci ile birçok davetli ve üyenin katıldığı gecede 6 ayrı yöre ses sanatçısı da katıldı.

Gecede yöremizin ses sanatçıları Halil İbrahim Kesen, Serkan Akyel, Ahmet Özer, Erdal Altınbay ve Ahmet Cilasun canlı müzik sunmaları ve havai fişek gösterileri ile son buldu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.