Yol ve Doktor İstiyorlar

HİSARCIK HALKI YOL VE DOKTOR İSTİYOR

Gündem Yayın: 18 Şubat 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 18.02.2019 11:38:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1781 okunma
Google News


31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler ve Yerel Seçim çalışmaları kapsamında merkez ve ilçelerde ziyaretlerde bulunan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Hisarcık ilçesinde MHP Seçim bürosunun açılışına katıldı. Açılışa MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, MHP Hisarcık İlçe Başkanı Mehmet İşleyen, Hisarcık AK Parti Belediye Başkanı ve Adayı Fatih Çalışkan, MHP Emet Belediye Başkan Adayı Halil Tuna katıldı.
Açılış töreninin ardından kısa bir konuşma yapan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş  ; “Bugün burada olmaktan çok mutluyum. Hisarcık halkının hem partimize hem adayımız Himmet Pınar beyefendiye büyük ilgisi var. Sizlerin teveccühü ile 31 Mart gecesi Hisarcık ilçemizde de MHP bayrağı dalgalanacaktır.” Dedi.
MHP Hisarcık Seçim bürosunun açılışının ardından, ilçe esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Erbaş, vatandaşların sorunlarını dinledi. Hisarcık ilçesinde vatandaşların kendisinden en çok yol için çalışma yapılmasını istediğini belirten MHP Kütahya Milletvekili Erbaş ; “ Hisarcık ilçemiz yaklaşık Kütahya merkezine 110 km uzaklıkta, yaklaşık iki saat yolculuğun ardından ilçemize geldik. Burada vatandaşlarımızın bizden önceliği yol ve doktor oldu. Zaten sürekli olarak bu iki sorunu Türkiye Büyük Millet Meclisinde gündeme getiriyoruz. İnşallah en kısa sürede BOR madeninin merkezi  Hisarcık ve Emet ilçemize yakışır yollar yapılacaktır. Bizler bunun her zaman takipçisi olacağız. Doktor sorununu da geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanlığına yapmış olduğumuz ziyarette gündeme taşıdık. Taleplerimizi ilettik, takip ediyoruz. Bugün burada bizlere büyük sevgi gösteren Hisarcık halkımıza çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.