Yiyecek arayan köpeğin kafası bidona sıkıştı

Yaşam Yayın: 04 Şubat 2020 - Salı - Güncelleme: 04.02.2020 10:34:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1869 okunma
Google News

 

 

Yiyecek arayan köpeğin kafası bidona sıkıştı

 

Tuna işleyen 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, kafası bidona sıkışan köpeği vatandaşlar kurtardı.

Tavşanlı Kütahya karayolu Şahmelek Mevkiinde, kafası bidona sıkışmış köpek olduğunu gören vatandaşlar, hemen yardıma koştu. Vatandaşlar köpeğin başının sıkıştığı plastik bidonu keserek köpeği kurtardı.

Vatandaşlar yiyecek ekmek verildikten sonra bırakılan köpeğin sağlık durumunun da iyi olduğu belirttiler.

Köpeği kurtaran Mehmet Özerdem, " Elektrikçiyim ve Afyon'a bir iş aldığım için gidiyordum. Afyon'a giderken ilçe çıkışında Şahmelek Mevkiinde 3 köpeğin annesi ve iki yavrusu ile sanki 'bizi kurtarın' dercesine baktığını gördük. Yiyecek bulmak için boş bidonun içine kafasını sokmuş ve sıkıştırmış. Belkide günlerce kafasında aç kalmış ve zayıf bitkin idi. Ben de yanımda bulunan arkadaşlarla yanımda taşıdığım yan keski ile plastik bidonu keserek kurtardık. Vatandaşlardan özellikle ricamız yol kenarlarına boş bidon, kap veya poşet atmamalarıdır. Sadece ve sadece yiyecek ekmek bırakmaları ve  daha büyük acıların yaşanmasının önüne geçecektir "

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.