Yıldız Protesto Değil Bir Eylem

Siyaset Yayın: 23 Nisan 2019 - Salı - Güncelleme: 23.04.2019 16:56:35
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3096 okunma
Google News

PROTESTO DEĞİL ORGANİZE BİR EYLEM 
 
CHP Tavşanlí ilçe Başkanı Fisun Aktakka yıldız yaptığı basın açıklamasında  Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınayarak İçişleri bakanı Süleyman soylu ve milli savunma bakanını istifaya davet etti . Bu Presto değil organize bir eylemdir diyen Fisun Aktakka Yıldız  saldırının aynı zamana şehidimiz Yener Kırıkçı’ya ve onun ailesine karşı da yapılmış büyük bir saygısızlık olduğunu söyledi. Yapılan saldırı protesto değildir diyen Aktakka yıldız, “Yapılan sıradan bir provokasyon değildir. Bu son derece organize bir eylemdir. Bu hain saldırı ülkemizin demokrasisine birlik ve beraberliğine ve iç huzuruna karşı yapılmıştır” dedi.
-Saldırının azmettiricileri bellidir
“Bu saldırının azmettiricileri bellidir” diyen Aktakka yıldız, “Adına gazete denen bir takım paçavralar kimler Cumhuriyet Halk Partisi’ni ve Cumhuriyet Halk Partilileri hedef gösterdiyse birtakım operasyon kanallarında Sayın Genel Başkanımıza tehditlerde bulunduysa; Cumhuriyet Halk Partililerin şehit cenazelerine alınmaması için talimat verdiyse  meydanlarda bu ülke kurucusu Gazi Mustafa Kemal’in iki büyük eserimden biri dediği Cumhuriyet Halk Partisi’ne kimler ağza alınmayacak hakaret ve tehditlerde bulunduysa bu saldırının alt yapısını hazırlayanlar onlardır” şeklinde konuştu.
-İçişleri Bakanı ve Ankara Valisi istifa etmelidir
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ankara Valisi’ni istifaya davet eden Aktakka yıldız, “Cevaplandırılması gerekn çok sayıda soru vardır. Bu sorular mutlaka cevaplandırılmalıdır. Kamuoyu rahatlatılmalıdır. Bu girişimin failleri bellidir. Bu güvenlik zafiyetine sebebiyet verenler, saldırının büyümesine seyirci kalanlar hakkında derhal gereken işlemler yapılmalıdır. Ankara Valisi ve İçişleri Bakanı daha önce sarf etmiş oldukları sözler de dikkate alınarak derhal istifa etmelidir” diye konuştu.
-Milli Savunma Bakanının bahsettiği mesaj nedir?
Aktakka yıldız son olarak ise, “Milli Savunma Bakanına bir sorumuz vardır. Genel Başkanımızı linç etmek isteyen ‘o evi yakın’ diye bağıran hainlere dönüp de ‘mesajlarınızı verdiniz demek ne anlama gelmektedir. Bu organize güruh ne mesajını vermiştir. Bu nasıl bir cümledir” ifadesinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.