Yıldırım can aldı

Asayiş Yayın: 07 Nisan 2017 - Cuma - Güncelleme: 07.04.2017 12:18:46
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
4332 okunma
Google News

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Dümrekulu köyünde, dün akşam saatlerinde kaybolan gencin cesedi ormanlık alanda bulundu. Edinile bilgiye göre, 19 yaşındaki Murat Akıncı, ailesine yardım amaçlı hayvanları otlatmak için gittiği ormanlık alandan dönmemesi üzerine yakınları durumu güvenlik güçlerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye Jandarma Arama Kurtarma, AFAD ve Eskişehir AKUT ekipleri sevk edildi. Köylülerin de katıldığı ve sabaha kadar köpeklerle yürütülen arama çalışmaları sonucunda,Mustafa Kayhan  tarafından  Akıncı'nın  cansız bedeni dağda ormanlık alanda bulundu. İncepınar doğtaş mevkinde  bulundu. Murat Akıncı'nın yıldırm düşmesi sonucu  öldüğü tahmin ediliyor.

Akıncı'nın Tavşanlı Endüstri meslek lisesinden bilgisayar bölümünden mezun olduğu ve  üniversite hazırlık yaptığı bilgisi edinildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.