YILANLAR SICAKTA ÇIKTI

YILANLAR SICAKTA ÇIKTI

Gündem Yayın: 31 Temmuz 2013 - Çarşamba - Güncelleme: 31.07.2013 15:33:49
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
4460 okunma
Google News

YILANLAR SICAKTA ÇIKTI

Tavşanlı ilçesinde demiryolunun deposunda çalışan işçiler, mazot varillerinin altına giren yaklaşık 2 metrelik bir yılan gördü. Büyük korku yaşayan çalışanlar, olayla ilgili itfaiyeye haber verdi.

                Olay yerine gelen itfaiye erleri ve çevredeki vatandaşlar ellerindeki kürek ve demir çubukla yılanı olduğu yerden çıkararak etkisiz hale getirdi.

                Demiryolu Depo Müdürü İzzet Yayla yaz sezonlarında açık alanlarda havaların sıcak olması ile yılanların çıktığını, geçtiğimiz yıl da bir yılanın demiryolu çalışanlarına saldırdığını ifade ederken, bu yıl da görülen yılan ile 110'u arayarak yılanı etkisiz hale getirdiklerini belirtti.

                Demiryolu Depo yanındaki yılan hareketliliğinden sonra itfaiye ekipleri, Ulucami mahallesi Safa sokakta bir evin otomobil garajında yılanın olduğu ihbarı alması ile hareket etti. Daha sonra burada da çocukların oyun oynadığı alanın yanında bulunan yılan çevredeki vatandaşlar tarafından etkisiz hale getirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.