YEŞİL ALANLARA KIŞ BAKIMI

YEŞİL ALANLARA KIŞ BAKIMI

Gündem Yayın: 23 Ekim 2013 - Çarşamba - Güncelleme: 23.10.2013 11:18:15
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 57 sn.
1976 okunma
Google News

 

Tavşanlı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri park, bahçe ve yeşil alanlarda yaklaşan kış ayları dolayısıyla budama işlerine başladılar.

Tavşanlı merkezinde Tunçbilek Caddesi orta refüjündeki ağaçlarla başlayan ekipler muhtelif yerlerde budama ihtiyacı görülen ağaçlar üzerinde çalışmalarını sürdürecek. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Tavşanlı Belediye Başkan Vekili Mehmet Atabay, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz bünyesindeki arkadaşlarımız Tunçbilek Caddesi’nde ağaç budamalarına başladılar. Bunların yanında Göbel Termal Tesisleri sınırları içerisinde bulunan ve budama ihtiyacı doğan ağaçların da bakımları yapılıyor. Yine 1. Etap TOKİ altında, her mahalleye en az bir tane yapmakta olduğumuz spor alanlarına bir yenisini daha ekliyoruz. Ayrıca Ada Mesireliği’nde bulunan sosyal tesisin inşaatında da hızla ilerleme kaydeden arkadaşlarımız yakın zamanda tesisin inşaatını da bitirmiş olacaklar.” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.